Om Jessica

Hej och välkommen till min blogg!

Jag är en glad tös på 31 somrar som bor med min man, våran dotter och kissekatten i ett hus ute på landet. Bland snirkliga grusvägar och stjärnbeströdd himmel. Där man kan höra tystnaden. 

Kissekatten är 6 år och jag har även en vovve i familjen som är inne på sitt tionde levnadsår (då i människoår räknat). Vovven bor deltid här hos oss, resten av tiden spenderar hon hos pappsen.

Ursprungligen kommer jag från Stockholmstrakten, men har alltid älskat landsbygden. Men både jag och mannen kände att ”näe, det finns så många vackra ställen i vårat avlånga land att bo på” + att vi var trötta på ”storstan”. Trötta på all hets och stress. Så vi flyttade ca 20 mil därifrån, och vi trivs som fiskarna i vattnet =)

Jag har alltid gillat bilar, och då helst gamla sådana (amerikanare). Min musikstil, eller snarare livsstil är Rockabilly med stort R. Jag är kär i det underbara 50-talet med alla vackra klänningar och frisyrer.

I bloggen skriver jag om allt mellan himmel och jord, från renovering av gamla bilar (har en Chevrolet Impala från 1966) till kanelbullebakning. Om att bo på landet, om vår älskade dotter, om mina husdjur, om mina tankar och funderingar, om min favorit-ansiktskräm, ja om det mesta helt enkelt! Välkommen in!

Psst… Du får jättegärna lämna en kommentar om du har lust. Alltid skoj att läsa :)

Jag kan inte vara lyckligare!

cropped-DSC0342.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>