Min morgon- en lista

Som ni kanske vet så är ju jag ett sort fan av listor av alla de slag, så här kommer en morgonlista som jag hittade på bloggen: underbaraclaras.se vilket hon i sin tur hade hittat på bloggen: sandrabeijer.se och som jag ville kopiera till min blogg!

När går du upp?

I stort sett varje morgon vaknar Lilla Hjärtat runt 07:30 vilket i sin tur leder till att hennes mor vaknar då med, så 07:30 blir mitt svar.

Vad är det första du gör varje morgon?

Tar upp Mammas Älskling till vår säng, där vi då ev. somnar om en stund. Alternativt går till badrummet direkt och byter blöjan (om det behövs).

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Nuförtiden när vi oftast inte ska iväg förrän efter lunchtid så spenderar jag bara ett par minuter, och då till att borsta tänderna. Tvätta ansiktet, ta på deodorant, borsta håret och sminka mig (om jag orkar och hinner) gör jag inte förrän en stund innan vi ska åka.

Är frukost viktig?

Superviktig! Jag ÄLSKAR frukostar! Jag kan nog faktiskt medge att frukosten är mitt absoluta favoritmål på dagen, (och då gärna lååånga sådana :) ) + att nu har vi en tredje familjemedlem här hemma och då gäller det att sätta goda och sunda vanor från start. Så JA, frukosten är viktig.

Vad äter du till frukost?

Havregrynsgröt med nötter och mjölk eller fil/yoghurt och smörgåsar. Lilla Damen äter gröt från Semper och smörgåsar. Dryck för oss båda: vatten och/eller mjölk. Och en kopp kaffe eller te för mig.

Är du morgontrött?

Ja ibland. Beror på hur sent jag varit uppe kvällen innan. Dock är jag mer av en kvällsmänniska än en morgonmänniska.

Vad har du för alarm? 

Mammas Älskling :)

Hur ser en perfekt morgon ut?

Vi vaknar utvilade och pigga alla tre, och så läser/bläddrar i bok i vår säng innan vi går upp och gör morgon. Tar fram mycket god frukostmat såsom juice, marmelad, rostat bröd, fil med nötter i, nybryggt kaffe och min Farmors goda bröd. Sedan sitter vi och äter och njuter en bra stund innan vi känner oss mätta och belåtna.

Vad är det bästa med morgonen?

Att Lill-Hjärtat är så underbart, helt obeskrivligt söt! Att se henne stå i sin säng och titta på en med sina stora blå ögon och världens finaste leende, det finns ingen bättre start på dagen!

Hur går du helt klädd på morgonen? 

Tjocka sockor, mysbyxor, t-shirt. Och om det är kallt en fleecetröja ovanpå.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>