Fina loppisfynd och gott grannfika

Idag besökte jag och Lilla Älsklingen en loppis-affär, där vi gjorde många fina fynd. Mestadels barnkläder, men ack så bra och behövligt! Det fanns så mycket (i princip oanvända) barnkläder som vi betalade max 20 kronor per styck för, så en STOR tumme upp för det! Vi hittade bl.a en lila t-shirt som det stod Morfars Favorit på, den var vi ju bara tvungna att införskaffa! :) Ps. Men säg inget till morfar, det ska bli en överraskning :)

När vi kände oss klara så rullade vi hemåt i sakta mak (läs: mamma körde medan Lillan passade på att ta sin middagslur). Vi mellanlandade hemma för att inta en sen lunch, innan vi rullade (men denna gång med vagnen) över till grannarna, där vi bjöds på gott eftermiddagsfika i form av nybakade småfrallor med hemmagjord blåbärsmarmelad, det är grejer det!

En riktigt trevlig torsdag med andra ord! 20170209_122601

Först hittade jag den här tröjan, dock var den för liten, men som tur var fann jag den lila tröjan med trycket Morfars Favorit på istället! Bild kommer!

20170209_124331

Den här var lite lustig tyckte jag, dock fick den inte följa med hem (så lustig var den inte 😉 )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>