Barnmatburk + hyacint = sant

Som ni säkert vet så blir det ju en hel del tomma barnmatsburkar över när Lillan har ätit. Som efter ett tag samlas på hög. Och jag har länge funderat på om man inte kan göra någonting av dem, istället för att bara lägga dem i glasinsamlingen. Och i julas så köpte jag självklart hem hyacinter i olika färg, dock hade jag inga små, genomskinliga krukor att placera blommorna i. Men då fick jag en idé! Barnmatsburk + hyacint = SANT! Toppenbra ju! Så på det sättet sparade jag både pengar och tid! Fiffigt värre :)

Och i dagens samhälle, där konsumtion står hyfsat högt i kurs, gäller det nog att försöka titta hemma vad man redan har. Istället för att bara handla nytt, kan vi återbruka det vi har. Det är bara fantasin som sätter gränser.

20170120_105831

Barnmatburks-hyacinten står i förgrunden på bilden. De två glasvaserna i bakgrunden följde med på köpet av blommorna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>