Diverse saker som folk inte vet om mig

Diverse saker som folk inte vet om mig:

Jo jag tycker mycket om olika listor, och att fylla i undersökningar av olika slag. Jag tycker att det är jätteskoj av någon anledning… Varje gång som vi ska resa bort någonstans och vara borta lite längre skriver jag alltid en lista över saker som jag ska packa ner i väskan. Tror personligen att det kan ha att göra med att när jag var liten så skrev alltid Mamma packningslista när vi skulle resa bort en längre tid (typ till Norrland på sommaren), så jag får väl säga att det ligger i generna 😉

~

Att stå utomhus på trappen när det har börjat mörkna och bara lyssna på tystnaden tycker jag är sååå rofyllt! Och jag känner speciellt att jag behöver det, att själen behöver det om jag varit inomhus en hel dag. Att bara stå och lyssna på ingenting egentligen, men tänk att det där ”ingenting” är så sällsynt idag! Det är sällan som det är helt tyst runtomkring en.

~

Jag har väldigt mycket kläder (känns i och för sig som om att jag inte är den enda tjejen som har det så 😉 ) Så det ända jag behöver förnya är typ mina underkläder då och då.

~

Så fort jag kommer upp till släkten i Norrland så försvinner min Stockholms-dialekt. Puts väck. Och jag pratar precis som mina kusiner. Det går på mindre än 0,2 sekunder. Ungefär 😉 Vet inte varför. Det har bara varit så, ända sedan jag var liten. Så om jag och familjen någon gång skulle flytta ännu längre norrut så skulle jag prata norrländska all the time. 

~

Jag kan lätt snöa in på olika saker. Vill liksom lära mig så mycket som möjligt om just den saken som gäller för tillfället.

~

Jag ÄLSKAR långa helgfrukostar! Just love it! Kan sitta i flera timmar och äta, prata, läsa tidningen, och äta lite till, och hälla upp lite varmt kaffe igen (mitt kaffe i koppen har troligtvis hunnit bli kallt innan jag har fått i mig allt).

~

Jag är VÄRLDENS SÄMSTA på att dricka upp det jag har i glaset/koppen/muggen. Så kaffet tex. hinner ofta bli kallt :/ Vet inte varför jag är så seg, för jag tycker ju om det jag dricker.

~

Ja det var lite smått och gott om mig och för att återgå till min första punkt på den här listan-om-saker-som-folk-inte-vet-om-mig så kommer här just en lista! 😉

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Både på gott och ont är nog den rätta beskrivningen. Jag brukar ofta säga att jag inte är vän med klockan 😉 (då är jag ofta stressad och ska iväg när jag säger det). Min mamma sa alltid att jag är en sån tidsoptimist! Och det stämmer nog ganska bra… 😉 Min man tycker det med… När man har roligt så går ju som bekant tiden väldigt snabbt, och när man väntar på något så känns det nästan som om att tiden står stilla. 

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Hmm svår fråga. Ärligt talat så vet jag faktiskt inte. 

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Måste nog säga fredag. För då är det helgen imorgon och hela familjen är lediga tillsammans :)

4. När går tiden som snabbast?

När jag har roligt.

5. När går tiden som långsammast?

När jag väntar på något.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Smink? Vad är det haha 😉 Nä men skämt åsido så sminkar jag mig inte sådär väldans ofta, men när jag väl gör det så går det nog på runt 30 minuter skulle jag tro. Har aldrig tagit tid på det.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Som säkert de flesta av er vet så vurmar jag ju för 50- och 60-talet, så det får nog bli mitt svar.

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Lååångsamt. Kommer ihåg att jag alltid sa till mamma att hon åt ju sååå lååångsamt, men se nu gör man samma sak själv. Det är ju underbart att sitta och njuta av maten, det vill jag ju liksom inte skynda igenom.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Vår älskade dotter =) <3

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Plugga… Men jag gör´t ändå! :)

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Brukar lägga mig runt 22. Och vaknar det gör jag när dottern vaknar, och det brukar vara runt 7-snåret

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Hmm vet inte faktiskt.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Sov :)

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Skriva här på bloggen, plugga, dottern vaknar, ge henne mat, byta blöjan, leka tillsammans och gå en sväng med barnvagnen.

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Jag är nyss fyllda 40 (hjälp!), dottern går i skolan, vi har byggt ut huset, jag arbetar med något som jag brinner för (förhoppningsvis!) och vi har varit i USA på bröllopsresa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>