Överraskningsfest i storstan!

Idag har vi inte gjort så många knop, mest tagit lugnt här hemma, då vi kom hem ganska sent igår kväll/natt efter en riktigt rolig kväll i storstan!

Jag, sambon och dottern var nämligen bjudna på överraskningsfest för en tjejkompis till mig som fyllde 30 häromdagen. Det var hennes sambo som hade fixat med allting.

Överraskningsfesten började med att vi träffades allihopa inne på O´Learys i stan där vi skulle bowla. Det var riktigt skoj! Sambon och jag har nämligen pratat om att det vore skoj att bowla någon gång, det var så länge sedan sist. Vi hamnade i olika lag, jag var i samma lag som födelsedagsbarnet och en tjejkompis till henne, och sambon min hamnade tillsammans  med några av hennes killkompisar. Och lilla dottern låg och sov med hörselskydd på i sin vagn :) <3 Och jag lyckades få en strike, vilket var jättekul!

När vi hade bowlat färdigt hade festfixaren a.k.a tjejkompisens sambo bokat bord för hela konkarongen på Aifur Krog & Bar i Gamla stan. Det är en vikingainspirerad restaurang, den var originell och de hade god mat, dock kändes det som om att vi fick vänta en mindre evighet på middagen… :(

Det kändes som om att kvällen gick så himla fort, och det var verkligen jätteskoj att träffa min tjejkompis och hennes vänner igen. Det var länge sen sist. Och lilla damen då? Jo hon låg och sov sig igenom middagen i vagnen, trots den höga ljudvolymen (!)

Förresten vad mysigt det är i Gamla stan! Jag har varit där flera gånger förut, men det var så länge sen. Alla små gränder, kullerstensgatorna, de originella små butikerna och alla mysiga fik! Jag fick syn på ett café helt i min smak: Café Kladdkakan. 

Här är några bilder från gårdagskvällen:

20160227_204839Det var annorlunda bestick från vad man är van vid…

20160227_215343Middagen som tog sån tid att laga… Men god var den!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>