För ett år sedan…

För ett år sedan…

…var det också en massa snö utanför fönstret, och jag pratade även då om att imorgon, då ska jag bannemig allt ut och åka spark! (Här finns inlägget jag skrev för ett år sedan) Men framförallt hade jag inte en endaste aning om att jag ett år senare skulle kunna kalla mig själv för (den bästa titeln i världen) Mamma till den underbaraste dottern i världen. 

Allt det vackra i världen önskar jag dig Hjärtebarn <3

Du är det finaste jag vet,

Du är det dyraste i världen,

Du är som stjärnorna,

Som vindarna,

Som vågorna,

Som fåglarna,

Som blommorna på marken.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>