Update!

Idag har det inte hänt mycket här hemma inte. Blev så sugen på pannkisar så gräddade det till brunch (som självklart avnjöts med hjortronsylt, vad annars 😉 ? Sen babblade jag bort ett par timmar i telefon med en tjejkompis, blir lätt så för oss :) När vi hade lagt på tog jag på mig skorna, fleecejackan och varselvästen (ett måste den här årstiden här ute på vischan) och gick ut en sväng. Lilla badsjön var alldeles frusen, t.om grusvägen kändes lite hal, så man fick gå extra försiktigt. Dock blev det inte en så lång prommis, kändes så kallt, men huvudsaken är ju att man kom ut en sväng, inte hur långt man gick. Nä nu måste jag fixa lite middag, satte mig i soffan helt slut när jag kom hem, men nu så, nu har man fått lite nya krafter :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>