Åhléns City, fruktdrink och Miss Voon

Idag känns det som en sån där dag då det aldrig blir riktigt ljust ute, det är liksom redan skymning… :( Det är nog det värsta med den här tiden på året, att det blir mörkt så tidigt på dagen och att solen inte riktigt orkar upp ”på dem högre höjderna” på himlen.

I fredags var jag som bekant inne i den ”stora staden” söderöver för att umgås med släkten norröver ifrån. Det var jätteskoj att träffa dem igen, det blir tyvärr inte så ofta. Önskar att man hade möjlighet att träffas oftare :)

Men iallafall vi strosade runt och ”gjorde” stan, och jag blev riktigt imponerad av Åhléns City. Jag hade ingen som helst aning om att dem hade ett helt våningsplan fyllt med bara en massa fina barnkläder i olika storlekar och märken. Åhh jag hade kunnat köpt alltihop, så fint var det. Det blev iallafall några fina fynd därifrån, bl.a ett par små små vantar utan tumme (dem är för söta!), ett påslakanset med färggranna elefanter på och ett vanligt underlakan.

När vi kände oss färdiga på Åhléns City gick vi till deras hotell som även det låg mitt inne i ”smeten”. Där satte vi oss i baren med varsitt glas, dock blev det en alkoholfri drink för mig.

20151106_181955

Sedan begav vi oss mot de lite finare kvarteren, närmare bestämt Östermalm och restaurang Miss Voon. Och det var en upplevelse det med 😉 Menyn bestod av en väldig massa fisk och skaldjur, med det ena konstigare namnet än det andra. Helt ärligt var jag inte jätteimponerad av restaurangen då det också var svårt att prata normalt pga. den alldeles för höga musiken…. :( Men men, alltid skoj att prova något nytt. När vi hade ätit upp och kände oss klara sa jag hejdå till släkten och tackade för en toppendag och sen ringde jag ”min privata taxi” a.k.a sambon 😉 som redan var utanför med bilen och sedan rullade vi hemåt i natten.

20151106_203049

Pyttepyttelite mat i en stooor tallrik…

20151106_210620

Denna maträtt var dock väldigt god, minns tyvärr inte vad det hette.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>