Har vi inte kommit längre år 2015?!

Det är konstigt egentligen. Hur vissa människor tycker att de har all rätt i världen att kritisera en annan människa för hur denne ser ut?! Ta bara det här med tatueringar t.ex. Vissa (oftast då de som inte har några egna tattoos) jag ska absolut inte säga alla (för då ljuger jag) anser att dem har rätt att kritisera, höja på ögonbrynen och allmänt klanka ned på de som har tatueringar! Säg mig, NÄR blev det helt okej att kritisera någon för hur denne ser ut?! Det är ju som att kritisera någon för att denne ex. går annorlunda, har andra kläder än det man själv tycker är snyggt, saknar en arm osv osv. Listan kan göras ganska lång. Nu var väl jämförelserna med saknar en arm och går annorlunda lite i grövsta laget, det erkänner jag, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Det jag vill komma till är att jag tror inte att det är många andra människor som skulle tycka att det är helt okej att kritisera någon medmänniska som ex. går annorlunda, sitter i rullstol, är kortväxt (dvärg) osv.

Jag som själv har tatueringar skulle aldrig kritisera någon som INTE har det. Jag har inget behov av att berätta vad jag tycker och tänker om hur denne ser ut. Visst vi har yttrandefrihet här i Sverige (tack och lov) men bara för att vi har det betyder det inte att vi behöver såra andra människor med ord och handlingar för det. Om man inte gillar/tycker något är snyggt så behöver man faktiskt inte berätta det för denne.

Det känns som att så fort man inte följer normen av hur man ska se ut, klä sig, agera osv så snackas det. Varför är det så år 2015??? Har vi inte kommit längre?! Tydligen inte. Varför kan vi inte bara acceptera att vi alla på denna jord är olika. Ser olika ut. Tycker olika om saker och ting. Gillar/ogillar olika saker. Det är ju det som gör varje människa UNIK. Att vi inte är kopior av varann. Vi är alla ORIGINAL.

12072636_10153653978925747_2608332005332945885_n

11224334_880076728734046_8833163264961721928_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>