En alldeles speciell fotografering…

I söndags var vi (sambon och jag) på en alldeles speciell fotografering… Vi var vid en sjö som inte ligger så långt från vårat hus tillsammans med en riktig fotograf… 

Åhh det var så roligt! Hon (fotografen) tog bilder av mig själv, och av oss båda två tillsammans. Tiden bara flög iväg, och helt plötsligt hade 2 timmar sprungit förbi! Så blir det när man har skoj :) När hon fotade oss tillsammans kändes det som att vi stod där själva, bara han och jag. Allt runtomkring försvann liksom… <3

Vädret var helt perfekt, vindstilla, sjön låg alldeles spegelblank och solen var sådär vacker och lyste som av guld på träden runtomkring. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>