Jobb, massage och tandhygienist…

God kväll på er!

Vad mörkt det har blivit ute nu, på bara en kort stund. Det är nog det värsta med den här tiden på året tycker jag, snön har jag inte alltför stora problem med, men däremot mörkret… Usch!

Sambon har åkt iväg för lite mer 1 timme sen för att jobba natt på jobbet, jag sitter i vardagsrummet och skriver och kissekatten ligger och sover på övervåningen.

Idag har jag varit iväg och jobbat ett par timmar på en förskola i närheten. Det var roligt! Jag var på storbarns-avdelningen :)

Åhh vad jag längtar till imorgon! För då har jag bokat in 1 timmes massage… Lyx! Man får inte glömma bort att unna sig ibland och att ta hand om sin kropp. Man ska hålla många år till. Så på förmiddagen är det massage och på eftermiddagen är det ett besök hos tandhygienisten… Känns inte fullt lika lyxigt, dock är det ju också en variant av att ta hand om sin kropp…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>