Tacksamhet

Tacksam.

Det finns mycket jag känner mig tacksam inför. Först och främst mitt nuvarande tillstånd. Samtidigt som jag också känner mig tacksam för de små sakerna i livet, som egentligen också är de stora sakerna. Att sitta i vardagsrummet och ha myskväll med tända ljus, en god efterrätt och något bra på tv en helt vanlig vardag. Bara jag, sambon och kissekatten. Att få ha de jag älskar runt omkring mig. Att de mår bra.

Jag känner tacksamhet över att jag är född i ett land där jag har yttrandefrihet. Jag får tycka och tänka precis vad jag vill och ingen straffar mig för det. Jag känner tacksamhet över att jag får leva mitt liv i ett land där det är fred. Jag känner tacksamhet över att jag får bo på denna vackra plats, i detta vackra land. Jag känner tacksamhet för att jag kan äta mig mätt varje dag.

Här är några citat som jag tycker är så bra och beskriver tacksamhet- för mig:

20150704_121456

FB_IMG_1428231836453

Jag känner mig ödmjuk inför livet, och vad det har att erbjuda. Man vet aldrig vad som väntar precis runt hörnet…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>