Min barndoms somrar

Ni vet hur man ofta förknippar olika dofter med minnen. Smaken av röda vinbär får mig alltid att tänka på Mormor. Och det är för att jag och Mamma ofta var hemma hos henne på sommaren och plockade vinbär i hennes trädgård på baksidan. De växte verkligen så det knakade varje sommar.

Doften av kaffepulver tar mig alltid tillbaka till Bureå och Fiskarvägen hemma hos Farmor och Farfar. Då vi alltid var där om somrarna och hälsade på, och när man gick ner till köket på morgonen så låg doften av nykokt kaffe tät <3

Smaken av Earl Grey får mig alltid att tänka på alla sommarmorgnar man har spenderat ute på trappen på lantstället.

Åh underbara barndomsminnen…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>