Min 30-årsfest!

Så var det dags för min 30-årsfest! Den blev riktigt, riktigt lyckad, och jag är verkligen jättenöjd! Det var så skoj att träffa släkten och få visa våran lilla idyll :) Det blev en lång, men väldigt rolig dag, full av glädje, skratt, god mat, jättefina presenter och prat om gamla minnen. Känner mig riktigt tacksam.

Jag slog på stort och specialbeställde tårtor till kalaset. Man fyller bara 30 en gång!

Jag slog på stort och specialbeställde tårtor till kalaset. Man fyller bara 30 en gång! Denna var med bl.a hjortronsylt (som jag älskar). Norrlands-brutta som jag är!

Och denna dröm var också beställd till kalaset. CHOKLAD. Helt ljuvlig!

Och denna dröm var också beställd till kalaset. CHOKLAD. Helt ljuvlig!

20150718_191817

Pappas jordgubbar!

Pappas jordgubbar! Mums!

En av gästerna :) <3

En av gästerna :) <3

20150719_002747

Så UNDERBART vackra blommor jag fick av släkten! Jag bara njuter av dessa fina blommor som doftar ljuvligt! som jag sa till sambon, det är synd att man inte kan spara dofter, precis som man kan ta kort på saker och ting skulle man kunna spara doften av saker och ting.

Så UNDERBART vackra blommor jag fick av släkten! Jag bara njuter av dessa fina blommor som doftar ljuvligt! Och som jag sa till sambon, det är synd att man inte kan spara dofter, precis som man kan ta kort på saker och ting skulle man kunna spara doften av saker och ting.

Titta, blommor är verkligen som ett litet konstverk i sig!

Titta, blommor är verkligen som ett litet konstverk i sig!

En del av mina fina presenter som jag fick!

En del av mina fina presenter som jag fick!

Titta vad jag fick! Ett presentkort på anrika Centralbadet i stora staden! SOM jag längtar! Bara att få vistas i den vackra miljön. Det är balsam för själen.

Titta vad jag fick! Ett presentkort på anrika Centralbadet i stora staden! SOM jag längtar! Bara att få vistas i den vackra miljön. Det är balsam för själen.

Så gulligt skrivet!

Så gulligt skrivet!

Det kom ett brev på posten... Blir alltid lika glad när man får ett brev, och inte bara en massa räkningar. Det brevet innehöll ett presentkort på H&M och det kom norröver ifrån. Närmare bestämt från Skellefteå och min faster och farbror. Jag blev jätteglad!

Det kom ett brev på posten… Blir alltid lika glad när man får ett brev, och inte bara en massa räkningar. Det brevet innehöll ett presentkort på H&M och det kom norröver ifrån. Närmare bestämt från Skellefteå och min faster och farbror. Jag blev jätteglad!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>