Uppdatering!

Det känns som att det var hundra år och lite till sedan jag sist skrev någonting här. Det var strax innan högertrafikomläggningen haha 😉 Nä men det var en stund sen iallafall.

Vi hade det superduperbra i Turkiet! Varmt, mellan ca 25 och 30 grader varje dag :) Dock så badade vi mest i poolen, för i Medelhavet var det fortfarande lite kallt. Det var ju precis i början på säsongen.

Diverse bilder från utlands-trippen:

På väg!

På väg!

En del av poolen

En del av poolen :)

Tanken bakom den här bilden var att det skulle se ut som om att en del av poolvattnet var i drinken... nånting åt det hållet iallafall ;)

Tanken bakom den här bilden var att det skulle se ut som om att en del av poolvattnet var i drinken… nånting åt det hållet iallafall ;)

En av alla fina efterrätts-tårtor!

En av alla fina efterrätts-tårtor!

Redo för middag!

Redo för middag!

Utsikten från balkongen

Utsikten från balkongen

Solen tog bra

Solen tog bra må jag säga

En av mina favoritblommor!

En av mina favoritblommor! (Hibiskus)

Vi bodde på ett All Inclusive hotell, och i princip allting ingick, solstolar, pool-handdukar, alla drycker och all mat. Och mat fanns det. I överflöd. Känns som vi ibland inte gjorde något annat än att äta :)

Efter att vi kom hem från värmen har vi, alltså sambon och min pappa jobbat med vårat avlopp här hemma. Vi hade ju turen att det gick sönder precis innan vi skulle åka utomlands… :( Sämsta tänkbara timing, katastrof! Men det är så gott som fixat nu, bara lite småfix kvar, tack vare att dem två har varit så duktiga och händiga.

 Hade ni en fin midsommar? Vi (jag, sambon, hunden och katten) var ute på mina föräldrars lantställe i skärgårn.

Den obligatoriska midsommartårtan :)

Den obligatoriska midsommartårtan :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>