Valborg 2015

Valborgsmässoafton kom, och den förde med sig blåst och regn, så det var som vanligt då med andra ord 😉  Men det blev en mysig kväll ändå. Vi umgicks med grannarna och tittade på elden. Sen när vi hade fryst färdigt gick vi hem och satte oss framför tv:n med en varsin skål av det här:

Det ska vara chokladpudding med en citronmeliss (hjärtansfröjd) ;) på. Men när jag hade knäppt bilden tyckte jag mer att det liknade en grön växt nedstucken i gyttja haha. Gott var det iallafall!

Det ska vara chokladpudding med en citronmeliss (hjärtansfröjd) 😉 på. Men när jag hade knäppt bilden tyckte jag mer att det liknade en grön växt nedstucken i gyttja haha. Gott var det iallafall!

Just ja, tog ju en bild på lyx-middan vi åt innan vi gick mot brasan!

Det här smakade mumma! Potatisklyftor, sparris och paprika i ugn. Tillsammans med en god grönsallad. Till det stekt halloumi-ost och stekta champinjoner. Och som pricken över i: hemmagjort vitlökssmör till :)

Det här smakade mumma! Potatisklyftor, sparris och paprika i ugn. Tillsammans med en god grönsallad. Till det stekt halloumi-ost och stekta champinjoner. Och som pricken över i: hemmagjort vitlökssmör till :)

Utstyrseln för kvällen:

Jag vet att det är lite småstökigt på bilden, men det tar vi inget extra för!

Jag vet att det är lite småstökigt på bilden, men det tar vi inget extra för!

Det värmde gott att stå vid elden

Det värmde gott att stå vid elden

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>