Min nya klänning

Hela veckan har jag nästan sprungit ut till brevlådan när brevbäraren kommit, ivrigt tittat ner i lådan och sedan dystert konstaterat nähe inte idag heller. Men i torsdags så kom ÄNTLIGEN avin som jag har väntat en evighet (kändes det som) på.

Jag har nämligen beställt en klänning som jag ska ha på mig när jag går in i ett nytt årtionde, närmare bestämt 30 bast! Kan knappt bärga mig tills det är dags att dra på sig den! Den är så fin! Tyvärr kan jag inte visa den här på bloggen, då den är litegrann av en överraskning… :)

Detta paket är det jag har väntat på hela veckan :)

Detta paket är det jag har väntat på hela veckan :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>