Min vecka!

Och så var det redan torsdag! Veckorna går ruskigt fort.

Den här arbetsveckan har jag bl.a. hunnit äta frukost tillsammans med pappsen, åkt med sambon på hans jobb, umgåtts med vovven och träffat en vän som jag inte träffat på ett par veckor. En väldigt bra vecka med andra ord! Mycket glädje, skratt, kvalitetstid och mycket god mat :) 😉

Med älskling på jobbet

Med älskling på jobbet :)

Har umgåtts med den här Sötnosen en hel del den här veckan <3

Har umgåtts med den här sötnosen en hel del den här veckan :) <3

Jag och min väninna käkade på Taco Bar i Täby Centrum häromdagen. Supermysigt ställe! Har tänkt länge att jag vill gå dit och äta men det har inte blivit av. Så det rekommenderar jag starkt att besöka  ( om man gillar mexikansk mat ;) )

Jag och min väninna käkade på Taco Bar i Täby Centrum häromdagen. Supermysigt ställe! Har tänkt länge att jag vill gå dit och äta men det har inte blivit av. Så det rekommenderar jag starkt att besöka
(om man gillar mexikansk mat 😉 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>