Palt, hudvård och amerikanskt stål (vilken blandning!) ;)

Godmorgon!

Som jag skrev i lördags eftermiddag så lovade jag ju lite mekar-bilder, dock blev det tyvärr inga, pga att det var på tok för kallt i garaget (3,5 plus, vi har tyvärr inte fått ordning på värmen därinne ännu). Men tänkte lägga upp lite bilder på bilen ändå :)

Från sidan...

Från sidan…

... och bakifrån...

… bakifrån…

... och framifrån

… och framifrån

En kompis till mig har utbildat sig till fristående hudvårdskonsult, och igår hade vi bokat ett hudvårdskonsultmöte (heter det så?) hon och jag. Det var jätteskoj att träffas igen, dryga 8 månader sen sist, så det var på tiden. Hon lärde mig en massa saker om huden i allmänhet. Som jag faktiskt inte haft en aning om. Ex. har jag alltid funderat hur jag ska göra för att få ögonskuggan att sitta kvar hela kvällen (och inte bara ca 2 timmar). Och hon berättade att hemligheten stavas P-R-I-M-E-R Så det köpte jag right away av henne :)

Och som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag har lite storporig hy och (tyvärr) lätt får finnar (dock var det någon i mina tonår som berättade för mig att finnarna försvinner när man fyller 20…) jo… tjena. Det har de inte gjort på mig iallafall…Men iallafall igår berättade min väninna att hemligheten med det stavas R-E-N-G-Ö-R-I-N-G. Och jag som tycker att jag sköter om min hy så bra jag bara kan, rengör varje morgon och kväll, äter nyttigt (mycket frukt och grönt), använder ekologiska hudvårdsprodukter (LUSH)…  Men det är bara att följa de gyllene reglerna: Rengöra och återfukta. 

Här är ett par saker hon hade med sig som jag fastnade för (jag köpte även en primer att måla på innan man lägger mascaran, den är inte med på bild):

Hon är återförsäljare för Mary Kay produkter. Här är "lite kvällslektyr" som jag fick

Hon är återförsäljare för Mary Kay produkter. Här är ”lite kvällslektyr” som jag fick

Jag köpte ansiktsrengöring, återfuktning, mascara och en primer (inte med på bild)

Jag köpte ansiktsrengöring, återfuktning, mascara och en primer (inte med på bild)

Förresten nu till en helt annan sak, nämligen palt! Pappas hemgjorda palt, mums mums. Det blev nämligen sambon och jag bjudna på igår av min snälle papps. Den smakade lika gott som vanligt. Åts med en (stor) klick smör och lingonsylt till. Det var premiär för sambon faktiskt, men han tyckte att det var jättegott :) :)

Pappas hemgjorda palt <3

Pappas hemgjorda palt <3 Det är en riktig norrländsk klassiker det ;)

Så först åt vi en helsvensk, norrländsk rätt och till efterrätt blev vi bjudna på en typisk italiensk rätt; Tiramisu. jättegott det med!

Buono (gott på italienska) Önskar att  jag kunde italienska, dock använde jag mig av Googles översättningsprogram ;)

Buono! (gott på italienska) Önskar att jag kunde italienska, dock använde jag mig av Googles översättningsprogram ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>