Lördag!

Härliga lördag! Vilket bakslag när man vaknade imorse och tittade ut och såg snöflingorna som dalade ner. Men men, det är klarblå himmel och varmt ute iallafall, och man hör hur det porlar i lilla bäcken och hur det droppar från taken, så det är ju faktiskt äntligen vår. En härlig vårdag, trots snön. Kissekatten ville som vanligt gå ut en sväng nu på förmiddan, så det gjorde vi :)

Det var perfekt kramsnö ute, så jag passade på att göra en snölykta. När det var "riktig" vinter blev det inte att jag gjorde någon för det var alldeles för kallt, så det var lika bra att passa på nu :)

Det var perfekt kramsnö ute, så jag passade på att göra en snölykta. När det var ”riktig” vinter blev det inte att jag gjorde någon för det var alldeles för kallt, så det var lika bra att passa på nu :)

Mycket snö fastnade i pälsen, skönt att sitta i solen mot husväggen

Mycket snö fastnade i pälsen, skönt att sitta i solen mot husväggen

Förresten vet ni om att idag är det den 21 mars, och det betyder att det är Internationella Down Syndrom dagen idag. Och för att visa vad jag tycker, att det är bra att vara olika har jag idag satt på mig olika strumpor på fötterna! För er som har Facebook och vill bidra med en bild eller något annat eller bara gå in och kika så sök efter: Rock every sock 

Olika är bra!

Olika är bra!

Ett vårtecken jag såg igår imorse var när ett skat-par höll på och byggde på de snart stundade skat-ungarnas bo. Skat-paret var så söta. Den ena av dem satt utanför boet med en kvist i munnen, medan den andre var inne och tog emot pinnarna. Snacka om samarbete!

Sötnosarna! (Sorry för dålig bildkvalitet)

Sötnosarna! (Sorry för dålig bildkvalitet)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>