Vårtecken :)

Vet ni en sak? Att jag har nämligen turen att få uppleva våren 2 gånger i år! Dels i Stockholmsområdet och dels hemma :) Det är inte fy skam det inte!

Idag var Pappa, vovven och jag ute och gick en riktig långsväng, ca. 7,5 km betade vi av, det var riktigt härligt det! Längs med promenaden såg jag en massa fina vårtecken, såsom tussilagor, scillor och snödroppar…

Snödroppar i mängder...

Häromkvällen var jag och kära sambon på middag hemma hos min ena moster och morbror, vilket var jättetrevligt och väldigt gott! Tiden verkligen bara flög förbi :)

Nä nu måste jag göra mig i ordning, ska åka och hämta sambon på jobbet, ni får ha det så bra så länge :)

Våriga kramar!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Vårtecken :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>