Längtan efter frihet – på landsbygden med snirkliga grusvägar och stjärnbeströdd himmel

Vet ni en sak? Att ända sedan jag var i typisk tonårsålder med allt vad det innebär, så har jag drömt om att bo ute på landet. Att bo mitt inne i ”smeten” har aldrig intresserat mig. När kompisarna pratade om och drömde om att flytta in till stan, drömde jag om att bo ute på landet, bland åkrar och ängar, hästar och kossor. Bland blommor, gräs och skog. På landet, med snirkliga grusvägar och stjärnbeströdd himmel, där man kan höra tystnaden. 

Där det är så tyst utomhus om natten, att man hör sina egna andetag.

Under årens lopp har jag bott i lägenhet ett flertal gånger, men jag har alltid känt mig instängd, jag blir rastlös och vet inte vad jag ska ta mig för. Vet inte alls varför jag känner så, det må kanske låta jättekonstigt men så är det.

På landsbygden känner jag frihet. 

Älskade hem.

Solnedgång…

Vackra, vackra landsbygd…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Längtan efter frihet – på landsbygden med snirkliga grusvägar och stjärnbeströdd himmel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>