Räkningar och längtan efter värmen

Igår kväll var jag sådär supertrött, så lyckades (igen) somna i soffan, DOCK vaknade jag till och borstade tänderna och gick och la mig i sängen, där jag sen sov till strax efter kl. 8 imorse. Finns det något skönare än att sova ut när man är riktigt, riktigt trött?! Nej jag tror inte det!

Idag har jag inte gjort många knop, ätit en lång frukost och sedan satte jag mig framför datorn för att (suck) betala räkningar… (verkligen ett bra exempel på nödvändigt ont) och där sitter jag fortfarande kvar.

Men, men nu är det iallafall gjort, vilket känns bra.

Var det många bra artister igår på Mellon? Hade faktiskt tänkt titta, men tyvärr så glömde jag bort det :( får kolla på nätet såhär efterhand istället, funkar ju lika bra det.

Utlandsresan som jag och sambon bokade strax innan jul är betald och klar och jag har även skrivit ut biljetterna, och våra pass ligger på sitt speciella ställe, så nu är det bara att packa väskorna och sedan far vi! Tjohej! Det ska bli sååå underbart skönt. 1 vecka i värmen 😀 Tror ni mig om jag säger att jag LÄNGTAR?! 😉

Visst ser det UNDERBART ut?? :) (Så där långt bort, som det där ser ut att vara ska dock inte vi)

Visst ser det UNDERBART ut?? :) (Så där långt bort, som det där ser ut att vara ska dock inte vi)

 När man tittar på bilden ovan kan man nästan känna värmen mot kroppen, den kritvita, lena sanden mellan tårna och de svalkande brisarna…

Och nu kanske ni funderar vem ska ta hand om lilla kissekatten medan vi är borta? För inte ska väl hon följa med…? På den sista frågan så är svaret nej, hon ska inte följa med. Och på den första frågan är svaret att en vän till oss har erbjudit sig att vara kattvakt (hurra). Kan tilläggas att hen älskar katter + har haft kisse själv, så det passar ju riktigt bra :)

Här är ett par bilder från när jag var utomlands i somras:

Hibiskus, en av mina absoluta favorit-blommor. Doftar dock inte så mycket, men är desto vackrare att se på

Hibiskus, en av mina absoluta favorit-blommor. Doftar dock inte så mycket, men är desto vackrare att se på

Ytterligare en sån där favvo-blomma :)

Ytterligare en sån där favvo-blomma :)

Jag ena kvällen utanför hotellet (jag hade gjort det klassiska misstaget att tok-bränna mig i solen under dagen, så i princip hela ryggen var röd som en kräfta. Kan medge att jag kunde inte sova på rygg efter det...)

Jag ena kvällen utanför hotellet (jag hade gjort det klassiska misstaget att tok-bränna mig i solen under dagen, så i princip hela ryggen var röd som en kräfta. Kan medge att jag kunde inte sova på rygg efter det…)

På väg!

På väg!

Nä nu får jag sluta dagdrömma, kissekatten är på mig hela tiden (hon vill nämligen gå ut i det fina vädret)

Soliga kramar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>