Sportlovs-bullar och VM i Falun…

Igår när vi var påväg hem, stannade vi till på ett ställe där jag och mina föräldrar alltid brukade stanna till och köpa kanelbullar när vi var påväg upp till fjällen på sportlovet. Och när man såg alla sportlovslediga familjer kom jag att tänka på när man gick i skolan och själv hade sportlov. Förväntningarna man hade inför sportlovet, men också att det var ju lite, lite läskigt att kasta sig ut i slalombacken när man inte hade åkt skidor på helt ett år. Men det brukade gå ganska bra trots allt :)

Sportlovs-bullarna

Sportlovs-bullarna

Här är ett par typiska ”sportlovs-bullar” 😉 Förresten, ser ni vad som ligger bredvid till höger…? 😉 Men tro´t eller ej, men jag lyckades faktiskt hålla mig från att mumsa i mig en sån 😀 (dock så köpte sambon en istället och jag smarrade på en citronmarängpaj istället…)

Citronmarängpaj...

Citronmarängpaj…

Igår kväll (fredag) var vi riktigt trötta, så vi båda två, eller faktiskt alla tre (kisse också) toksomnade i soffan (och råkade sova där hela natten… :/ aj, aj min rygg…)

Och imorse när vi hade vaknat och skulle käka frukost hade vi sällskap av tre rådjur som stod på grannens tomt och åt sin frukost, mysigt. De var supersöta! Rådjur ser verkligen snälla ut.

Söthet på hög nivå!

Söthet på hög nivå! (Ska tilläggas att just denna sötnos var dock inte med vid ”frukostbordet” imorse)

Så vad ska ni hitta på en sån här härlig vår-vinterlördag?

Jag och sambon hade, som jag skrev i ett tidigare inlägg tänkt att bege oss till Falun och VM. MEN då jag pratade med pappsen igår kväll och han sa att EN (1) biljett kostar 1500 (!) kronor… (plus att biljetterna är slutsålda, så det blir en aning svårt…) Så kände vi att njaaa, SÅ roligt är det inte att se VM live… Vi nöjer oss med att följa det svenska skidlandslaget i Falun på TV istället, funkar lika bra det.

Så det blir helt enkelt att hålla sig här hemikring istället och njuta av att vara ledig :)

Veckans jobb-selfie!

Veckans jobb-selfie!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>