Torsdag den 19 februari

Den här dagen har faktiskt känts lång, men det beror ju med 99 % sannolikhet på att väckarklockan ringde redan 04:15… Var nämligen tvungen att gå upp så tidigt för jag skulle iväg ut på jobb :) Nu är jag sedan några timmar tillbaka hemkommen från mitt jobb, men nu sitter jag på ett annat jobb (dock inte mitt) utan sambons 😉 med andra ord så sitter jag fortfarande i en lastbil, det är bara märket i fram som inte är samma 😉

Vet ni, ända sedan affärerna, alla kondis och bagerier började sälja semlor för i år så är jag nästan sugen på en semla varje dag! (Är det ens ”normalt” eller är det möjligtvis för att slaskiga februari ska kännas mindre tung…?) Och jag som inte alls var sådär speciellt jätteförtjust i dem när jag var yngre, alltså det var ju gott och så men jag kunde liksom lika gärna äta en kanelbulle istället, mig kvittade det. Och nuförtiden vill jag helst äta MINST en varje dag… Oj, oj hur ska det här sluta… :/ Det ligger verkligen någonting i att det man tycker är gott och mindre gott förändras över åren.

Gårdags-semlan...

Gårdags-semlan…

...och dagens... Får nog ta det lite lugnt ett tag med dem tror jag...

…och dagens… Får nog ta det lite lugnt ett tag med dem tror jag…

Andra händelser under veckan (de inkluderar inga semlor, JAG LOVAR 😉 :

Tänkte att ”nu kanske man blir rik”! Jo pyttsan… Det var lättare att säga sex laxar i en laxask sjutton gånger på raken… Jaja, det var iallafall nog den gulligaste Triss-lotten jag har sett (om en Triss-lott nu kan vara gullig?!)

En annan händelse denna vecka är att jag och Pappa var till Mammas grav igår <3 Det var nämligen 6 år sedan min Älskade Mamma gick bort. Kan inte förstå att det har gått 6 år redan, 6 år liksom! 

Mamma <3

Mamma <3

Jag hade köpt ett gravljus där glaset utanpå var i form av ett hjärta. Efter att vi hade besökt hennes grav och stått där en stund och tänkt tillbaka så åkte vi bort till en restaurang som jag, Mamma och Pappa ofta brukade besöka förr i tiden. Det var riktigt trevligt och väldigt god mat. Jag och Pappa tog nästan likadana pizzor, enda som skiljde var att han bad att dem skulle plocka bort svampen på hans pizza för han tror nämligen att svamp är giftigt, haha 😉 Nä, skämt åsido det tror han ju såklart inte (bara flugsvamp som resten av världens befolkning) men han är milt sagt inte förtjust i det… 

…och efter att vi var mätta och belåtna styrde vi mot min ena kusin och hans flickväns hus (jag har nämligen inte hunnit sett det ännu). Det var så fint! Och de hade kommit i ordning så bra. Jag älskade verkligen deras kök, olika nyanser av svart mosaik på väggen mellan diskbänken och skåpen, jättefräscht!

Ja hörrni det var min arbetsvecka i stora drag. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>