Imorgon den 18 februari är det exakt 6 år…

….som har gått sedan min Mamma gick bort :'(

Sitter och tänker tillbaka var jag var någonstans och vad jag gjorde den där hemska dagen för 6 år sedan, då livet aldrig mer blev detsamma. Jag höll på med min lastbilschaufförsutbildning uppe i Norrtälje på dagen, och ikväll för 6 år sedan var jag och pappa och besökte henne på sjukhuset, Älskade lilla Mamma. Det var sista gången vi träffades :'(

Jag minns att vi gav varandra en kram, och att hon gav mig en puss på kinden innan jag och pappa åkte hemåt. Hon är så oändligt saknad.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Älskade Mamma <3 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>