Och så var det redan måndag kväll…

Dagarna går fort må jag säga! Tiden bara flyger fram. Ikväll var jag hemma hos min ena moster och morbror och åt middag, vilket var jättetrevligt :) alltid skoj att ses och hinna prata. Just nu sitter jag i sambons lastbil, vi är ute på jobb, och då blev jag sådär fasligt sugen att skriva på bloggen, så jag passade på när man ändå bara sitter och åker med :)

Idag har vi träffat pappa på en snabb-fika, vilket var roligt, också lämnade vi tillbaka vovven som vi varit hundvakt åt i helgen. Pappa och jag bestämde att vi skulle ses på onsdag den 18:e får då är det 6 år sedan Mamma gick bort… :'( Tiden går fort, men ändå långsamt på något vis. Ibland kan det kännas som att det inte alls var längesedan som det var den där hemska dagen…  Och ibland känns det som att det gått hur lång tid som helst… Iallafall, jag tänkte att jag ska försöka hitta någon fin blombukett att sätta på graven som klarar av kylan, och ett ljus såklart. Och efter att vi varit till graven och lagt blommor och tänt ljus har vi bestämt att vi ska åka och äta middag tillsammans på en restaurang som ligger i närheten, dit jag, mamma och pappa ofta brukade gå ut och äta. Det känns bra. Bra att besöka ställen där vi var alla tre eller ställen dit bara jag och mamma var.

 I helgen som var hade jag tänkt att baka men det hanns liksom inte med bland alla bestyren, vi hade bokstavligen talat fullt upp, men det var en rolig, händelserik helg. Helgen som kommer har vi eventuellt planer på att åka in till Falun och titta på skid-VM, inte för att vi följer det svenska skidlandslaget sådär jättenoga, men det är ju ändå skoj att åka in och titta när det är VM och allt. Inte så ofta som det anordnas här hemma i Sverige. Och det är ju roligt att se alla i ”verkligheten”, dem man bara brukar se på tv annars. Det är ju folkfest :) Vi har inte riktigt bestämt oss ännu, men det vore jätteskoj att åka dit iallafall :)

Det är mina, eller våra planer i veckan, har ni något speciellt som ni ska göra?

Grodan Boll som jag smarrade på idag

Grodan Boll som jag smarrade på idag

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>