En riktigt rolig helg!

Söndagskväll/natt!

Den här helgen har känts lång (för en gångs skull) 😉 Vi (sambon, jag, kissekatten och vovven) kom hem på eftermiddagen i fredags, och då satte vi med ens igång med att laga en hel massa matlådor, så att vi skulle kunna göra andra, kuligare saker resten av helgen :)Alltid så skönt när man får undan sånt där ”jobbigt” som man annars lätt drar på.

I lördags (igår) hade vi bestämt oss för att åka och hälsa på en gammal arbetskollega och vän som bor inte alltför långt bort, och då blev det även så att han hängde med till ett ställe som heter ”Mels Drive-in” som ligger i Fjärdhundra, mellan Sala och Enköping. Det är ett 50-talsställe som har hämtat mycket av sin inspiration till inredningen från filmen ”Sista natten med gänget” (en av mina favoritfilmer by the way… :) ) Det var riktigt skoj och ett hett efterlängtat besök! Väl där så gick vi även runt och kollade på alla vackra, gamla bilar som stod vägg i vägg på Mels Garage. Jag hittade även en bok som jag köpte; ”Reseguide till 50-talet”. Den var riktigt bra :) Den innehåller bl.a en massa utflyktsmål runt om i Sverige med 50-talet i fokus och allt som hör den kulturen till. Så den kommer vi nog att bläddra en hel del i känns det som… 😉 Välinvesterade 150 kronor tycker jag.

Affisch för "Sista natten med gänget" som jag såg på Mels Drive- in. "American Graffitti" är det amerikanska namnet på filmen

Affisch för ”Sista natten med gänget” som jag såg på Mels Drive- in. ”American Graffitti” är det amerikanska namnet på filmen

Sedan på kvällen när vi var hemma igen så slängde vi i oss lite middag (det blev en hastig alla <3 dag-middag) innan det var dags att göra sig klar inför ”Valentines Day Rock and Roll” i Folkets hus i Järbo. Där var det var 3 olika band som skulle spela: ”Monkey and the Baboones”, Johnny and the Hootch Gang” och ”Go Getters”, Go Getters hade jag hört förut, men ingen av de andra. De spelade riktigt bra alla tre och det var riktigt ös på dansgolvet, skoj som tusan var det! Det var så roligt att hitta på något här hemmavid, och träffa lite nytt folk, vidga sina vyer helt enkelt :) Så vi var hemma vid 03-snåret inatt.

Jag med nyfixad frilla (som jag förövrigt kämpade med att få till i säkert närmre en timme...)

Jag med nyfixad frilla (som jag förövrigt kämpade med att få till i säkert närmre en timme…)

Hemkommen från festen, glad men trött

Hemkommen från festen, glad men trött

Här var vi! :)

Här var vi! :)

Och denna dag har vi inte gjort så jättemycket, jo jag och Wilma har gått en sväng till vår lant-postlåda och lagt på några kuvert och sedan har vi mest tagit det lugnt, fixat och donat här hemma och så.

Det var min helg i runda slängar! Hoppas att ni också haft en helg som varit till belåtenhet :)

Lite blandade bilder från veckan:

Jag i vackraste outfiten någonsin?? Haha ;) Inte direkt kanske, men man SYNS I MÖRKRET vill jag lova  och i mitt jobb är det verkligen A och O

Jag i vackraste outfiten någonsin?? Haha 😉
Inte direkt kanske, men man SYNS I MÖRKRET vill jag lova och i mitt jobb är det verkligen A och O

När jag satt i sambons lastbil såg en magiskt vacker solnedgång!

När jag satt i sambons lastbil såg en magiskt vacker solnedgång!

Det blev pizza till middag en kväll... Dock inte SÅ MÅNGA haha :P vi köpte till arbetskamraterna också

Det blev pizza till middag en kväll… Dock inte SÅ MÅNGA haha 😛 vi köpte till arbetskamraterna också

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>