Sånt som jag drömmer om just nu…

Just nu drömmer jag och längtar sååå efter våren med stort V! Tänk er när man kan sitta ute på gräsmattan hela stooora familjen (sambon och kissen 😉 ) och ha pick-nick i det fina vädret, och höra fåglarna kvittra och känna vårens alla dofter och solens värmande strålar. Underbart!

Just nu drömmer jag även om när man kan plocka in den allra första blombuketten och sätta i en vas på köksbordet, på mitt nattduksbord, i fönstret inne i badrummet, i vardagsrummet… You name it. Jag vill ha helst blombuketter lite varstans för att de är sååå vackra att se på och de doftar så gott. 

Och längre fram mot sommaren… åh den underbara, efterlängtade sommaren… (Drömmer mig bort till böljande sommarängar med sju sorters blommor och högt grönt gräs…) Jaja, iallafall drömmer jag också om att fjällvandra. Att vandra över berg och dalar, se vackra vyer, upptäcka nya platser, slå läger på ett lämpligt ställe, göra upp en eld och grilla korv med en av världens vackraste utsikter…

Jag har halva min släkt (den på pappas sida) uppe i Norrland, men jag har aldrig fjällvandrat. Så det känns som att det är dags nu, eftersom jag har drömt om det ett tag, men det har liksom inte blivit av ännu, men i sommar hörrni, DÅ ska det bli av! (Efter att jag har lyckats att övertala sambon min… 😉 ) håll tummarna… 😉 ;P Haha nä då, så svår är han nog inte…

Förstår ni vad jag menar?? Tänk att få vandra och vistas i det här! =)

Förstår ni vad jag menar?? Tänk att få vandra och vistas i det här! =)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>