Solsken och spark-åkning :)

Idag har jag och sambon haft en riktig utedag, så himla härligt! Klarblå himmel och sol, det var inte igår det! Till råga på allt gick det att vara utomhus utan mössa och vantar! Bara en sån sak liksom 😉 Han körde bort snö med snöslungan och jag satt och njöt av solen med en kopp te :) Det är grejer de! Och visst är det så, att mat och dryck smakar aldrig så bra som det gör när man dricker/äter det utomhus? :) Medan jag vi var utomhus hittade jag även en gammal spark som förra ägaren till vårt hus lämnat kvar (TACK!) och ni må tro att jag blev glad! Har inte åkt spark sedan jag var liten/tonåring ute på mina föräldrars lantställe, så nu det blev några vändor fram och tillbaka ute på grusvägen :)

Fick lite vårkänslor... :)

Fick lite vårkänslor… :)

Såå mysigt att åka spark! Det känns riktigt lantligt :)

Såå mysigt att åka spark! Det känns riktigt lantligt :)

Det här var min vackra utsikt under sparkturen...

Det här var min vackra utsikt under sparkturen…

Igår kom vi hem tidigt, vid 9 ungefär (underbart :) ) och efter att vi varit hemma ett par timmar for vi iväg till en närliggande by, där det i anslutning till Coop affären finns ett superdupermysigt fik, och vi brukar alltid säga det till varandra ”att nästa gång vi har ett ärende hit så måste vi passa på och fika här”. Sagt och gjort, så äntligen blev det av! Och såhär i snart semmeldags-tider vad passade då inte bättre än en semmelwrap och en kaffe! Och eftersom jag har bakat semmelwraps själv var vi ju bara tvungna att prova det på bageriet också. Och ärligt talat, så smakade de båda varianterna i princip likadant! Lika mumsiga och jag-bara-måste-ha-en-till… :p

Semmelwrapen på konditoriet, visst är den snarlik min?? :)

Semmelwrapen på konditoriet, visst är den snarlik min?? :)

Ikväll är det dags för Melodifestivalen :) har ni tänkt titta? Jag hade nog tänkt det men sambon är inte lika förtjust i det som jag, han tyckte att det var en utmärkt mecka-med-bilen-i-garaget-tid istället haha. Får se hur mycket jag tittar, kommer nog att ha det på iallafall.

Nä hörrni ni, nu är det dags att fixa middag! Tjing!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>