Fixar inne medan snön utanför vräker ner…

God eftermiddag!

Här hemma snöar det för fullt. Det bokstavligen vräker ner snö. Då blev det en vit vinter iallafall.

Idag låg jag länge i sängen och drog mig, det var härligt. Kan behövas ibland.

Igår kväll höll jag och sambon på och oljade in hyllplan till flera trähyllor som vi har, bl.a. till dem i hallen och de i tvättstugan. Vilket vi även kommer att fortsätta med idag. Tror att det kommer bli bra när allt har kommit på sin plats. Och så fick vi äntligen upp ena byrån till övervåningen. Det blev riktigt bra. Vi var först lite tveksamma till om den skulle få plats uppe i hallen på övervåningen, men inga problem, den var som klippt och skuren för det :)

Just nu sitter jag och skriver vid datorn och håller samtidigt på att kopiera över en himla massa bilder på datorn till ett minneskort. Om datorn skulle krascha (som min förra gjorde) så går iallafall inte bilderna förlorade.

Har även organiserat lite grann med alla kläder som jag har… Och det är en hel del. Har äntligen insett att jag har nog för mycket kläder… Någon som känner igen sig? 😉 Jag måste verkligen sortera på riktigt nu, och inte som förut, när man tänkte att nämen den här kan jag ju bara inte slänga, den får jag säkert användning av någon gång… Ja just det. Eller hur. Så har tänkt att göra mig av med det jag i princip aldrig använder. Det finns ingen anledning att ha det liggandes i garderob(erna) år efter år. Det finns ju dem som har bra mycket mer användning av mina kläder, Röda Korset ex. På tal om kläder, jag har en garderob på övervåningen där jag hängt alla mina klänningar, och så tänkte jag att det kan ju vara bra att ha alla finskor där också. Så behöver man ju inte leta efter rätt dojor när man väl ska ha dem. MEN som alla vet är det ju inte så mysigt med skodoften… Och då kom jag ihåg att jag hade läst någonstans att man kan lägga i tepåsar (oanvända då ;)) i skorna, och vips så doftar det fräscht igen!

20150110_150735

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>