Lyxig påskvistelse i vackra Småland

Glad Påsk!

Nu sitter jag med datorn i knät, nere i Småland hos svärmor och svärfar. Det är så mysigt att vara här. Att umgås, äta god mat och uppleva en massa roliga saker. Och att göra det tillsammans, det är nog det bästa av allt :)

Vi kom ner sent, sent kl.05.00 (!) på Skärtorsdagsmorgonen. var vi trötta kan jag säga! Men det var så mysigt att åka bil tillsammans, sambon och jag. Kvalitetstid om något.

Vi vaknade vid ca kl.13 på eftermiddagen, och efter en stadig frukost tillsammans gick vi ner till Spahotellet. Och som jag har längtat efter att komma dit och bada! Kräftan är ju mitt stjärntecken, och kanske är det dels därför som jag älskar att bada 😉

På spahotellet fanns det en 37 C gradig utomhuspool och en 20 C gradig utomhuspool, en stor inomhuspool på 24 C grader och en mindre ca 37 C gradig inomhuspool. Hur fint som helst!

Det var så skoj att det äntligen blev av med att bada, tredje gången gillt så att säga!

Idag har vi ätit frukost tillsammans med en släkting till sambon, sååå mysigt att kunna sitta länge och äta och umgås. Vilket man aldrig hinner annars.

Sedan gick vi upp på byn och tittade i affärer. Jag köpte ett par inneskor, två par tröjor och en tunn sidenjacka. Blev jättenöjd.

När vi kom hem till svärföräldrarna igen åt vi påskmiddag tillsammans. Jättegott! Och den här kvällen har jag spenderat med datorn i knät, letandes efter en charterresa i sommar till mig och sambon. Och det finns ju verkligen en uppsjö av resor! Sååå svårt att välja! Men hittade tillslut en resa till ett bra pris. Så i sommar bär det av till Kreta! Överdriver inte det minsta om jag säger att jag LÄNGTAR!

Imorgon ska vi åka till Öland för att träffa min sambos släkt som bor där, vilket ska bli roligt :) Det är lite av en tradition att åka dit när vi är här nere och hälsar på. På söndag har vi planerat in att vi ska gå på hotellet och äta hotellfrukost. Älskar hotellfrukostar! Och på måndag ska jag gå och få Thai-massage! Snacka om lyxweekend!

Här kommer lite bilder från vår vistelse i Småland :) :

Poolen utomhus

Inomhus. Glasfiskar i vattenfallet längs väggen. Vackert!

Inomhus. Glasfiskar i vattenfallet längs väggen. Vackert!

”Vill-ha-glas!”
KostaBoda

En till ”vill-ha” från KostaBoda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>