Glädjefylld stund bakom ratten

Igår körde jag lastbil igen! =D Och det kändes som om jag aldrig hade gjort något annat. Som min sambo sa ”-Det är ungefär som att cykla, har man en gång lärt sig så kan man det”. Vilket han har helt rätt i.

Jag kände en sådan glädje bakom ratten igår. ”Yes det här känns RÄTT”. Samtidigt som jag är en aning rädd för att våga ”kasta mig ut” på vägarna igen ifrån den trygga förskolan där jag jobbar, så känner jag samtidigt att det är något jag strävar efter, och som jag måste göra. Har hela tiden tänkt och framförallt känt ”att någon gång kommer jag tillbaka till lastbilsyrket”. Beslutet att sluta köra var bara TILLFÄLLIGT. Jag ska tillbaka. Det är bara så det är.

Jag minns när jag jobbade på ICA. Och jag var stundtals så less. ”Ska jag våga prova något nytt”? frågade jag mig. Och när jag sedan ett par månader senare satt där med lastbilskortet i min hand kände jag att ”det här var ju bland det bästa jag har gjort!” Vilken tur att jag vågade!

Någonting som jag har lärt mig utav livet det är att lita på magkänslan, känns det rätt, då är det rätt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>