Soliga söndag morgon!

GODMORGON! Eller snarare god eftermiddag 😉

När jag började skriva inlägget var det morgon, och klockan var nästan 08:00, men har inte kunnat publicera det förrän nu, snacka om SEGT internet idag!

Såhär tidigt brukar jag inte gå upp på helger om jag inte måste. Men nu var det så att jag och sambon somnade båda två i soffan igår kväll ( som alla andra helg-kvällar 😉 ), så jag har vaknat för en liten stund sedan, och fick en väldans lust att skriva på bloggen :)

Just nu sitter jag i köket och skriver, med solen som värmer så skönt i ryggen :)

Klarblå himmel och sol idag, lovely! Dock är det ett par minusgrader men vad gör det? Solen skiner ju :)

Tänk egentligen, vad lite sol kan göra? Alltså man blir ju så väldans mycket gladare, positivare och allt känns lättare. Inte konstigt att vissa människor blir nästintill deprimerade under vinterhalvåret, då vi stundtals knappt ser en skymt av solen. Jag tror att vissa former av depression och nedstämdhet går nog att råda bot på med solens hjälp. SJÄLVKLART inte alla, men vissa. Tror absolut att solens varma strålar har en bidragande faktor till att vi mår bättre.

Hoppas att ni haft en skön, avkopplande, avstressande, njutningsfull helg! Det har i alla fall jag haft. Det har blivit tacos till middag både i fredags och igår kväll. Det är bara sååå gott!

Jag och sambon har en till maträtt som vi kan äta om och om och om igen, och det är potatisklyftor och rotfrukter i ugn, med vitlökssmör till, MUMS! Det kan vi lätt äta en hel helg. Man behöver inte ens ha något kött till, det är så gott som det är. Ibland när vi är sugna på något gott, och vi har klyftpotatis i kylen då kan vi ta fram det och värma i mikron och äta som godis ungefär :)

Har ni läsare några sådana där maträtter som ni kan äta dag in och dag ut?

Om ett par timmar kommer min kära pappa och vår hund och hälsar på :) vi ska bl.a hjälpas åt med att bara in mormors gamla möbler som står i uterummet, och vi tänkte bjuda honom på taco-middag sedan 😉

Igår eftermiddag/kväll började jag och sambon att gå igenom några flyttkartonger, och det kändes så bra! Att vi kom över ”tröskeln” så att säga, och tog tag i det och började röja och sortera. Man känner sig så ”nyttig” efteråt :)

Det andra som står på schemat idag ( förutom att fixa med möblerna ) är att fixa och dona med bilen i garaget. Ev. boka besiktningstid, så att man har ett ”datumsatt mål” att jobba mot. Då får man lite tidspress på sig också, vilket nog kan vara bra ibland :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>