Sol, blå himmel och Mello!

Vilken underbar, härlig vårdag det var idag! Sol, klarblå himmel och +10 grader :) Kunde ju inte varit bättre väder.

Jag och katten började morgonen med att jag tog henne i koppel till brevlådan, det tog en liten stund, men vad gör det :) ? Bra och underbara saker får gärna ta tid, då hinner man ju liksom njuta längre. Kissekatten stannade lite här och var och skulle nosa, och jag passade på att njuta av solens första värmande strålar :) Spanade efter fler vårtecken, såsom tussilago, men hittade inga.

När vi kom in igen gick jag och kröp ner i sängen, så underbart att kunna gå och lägga sig igen, och bara njuta av ledigt :) Inga plikter, inga krav, precis som det ska va.

Och ikväll var det ju final i Melodifestivalen, som ni säkert redan vet 😉 och vi hade bestämt med min ena moster och kusin att se den tillsammans. Har blivit lite av en tradition :) Var jättemysigt, vi fikade och åt osthjärtan och godis. Mums. Och jag tycker verkligen att RÄTT låt vann! Vad tycker ni? Det känns som om att Sanna Nielsen är en av de seriösa artisterna som var med och tävlade i Melodifestivalen. Plus att sångtexten till hennes låt fastnade på hjärnan. Det gjorde ingen av de andra bidragen för mig. Och då måste ju låten vara bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>