Härlig hemma-helg!

Söndag kväll… Och inte vill man gå och lägga sig inte, för då betyder det ju att den härliga helgen är slut, och en ny arbetsvecka börjar. Har ni haft en härlig helg?

Jag har känt mig hyfsat produktiv i helgen. Har tvättat några maskiner med tvätt som jag skrev i förra inlägget att jag var tvungen att göra. Har även fixat en del med bilen i garaget, vilket känns bra. Sakta men säkert går det framåt. Snart så :)

Plockade även upp ur flyttkartongerna från mormors hus. Har funnit nya platser för gamla saker och ting :)

Men det jag har gjort framförallt den här helgen, det är att jag har njutit av att vara ledig och att vara hemma med min sambo. Sovit länge, ätit långa frukostar ( frunch snarare 😉 ), och bara njutit av vara hemma :)

I fredags slutade jag kl.15, och då bestämde vi oss, sambon och jag för att åka och handla och därefter hälsa på mormor på äldreboendet. Hon låg och vilade när vi kom men blev glad att se oss. Hade även tagit med oss vovven, till mormors stora glädje :) ( överdriver inte om jag säger att mormor ÄLSKAR hundar ). Det blev ett kärt återseende mellan vovven och min mormor. Båda två var lika glada att se varandra igen, ( var ett tag sen sist ).

Det var roligt att komma till mormor och hälsa på :) vi åt lite fika som vi hade köpt med oss, och vi var där en dryg timme innan vi styrde kosan mot min ena moster som ringde och frågade om vi ville komma förbi och titta på ”Let´s Dance” tillsammans med henne och min ena kusin, det ville vi gärna :)

Det var så mysigt att sitta och titta på ”Let´s Dance” tillsammans allihop. Det blir ju inte så ofta eftersom dem bor uppe i Dalarna. Vi satt och diskuterade vilka klänningar som var finast och skrattade åt ”kylskåpen” som tjejerna flyttade omkring på dansgolvet 😉 Och det kändes så värdefullt att få den där kvällen och de där timmarna tillsammans där i mormors hus, i hennes vardagsrum, i hennes soffa. För snart så är det bara ett minne blott. När vi satt där kändes det nästan som vanligt. Men ändå inte.

Riktigt mysigt var de i alla fall. En toppen-helg helt enkelt :)

Diverse bilder från helgen:

Jag igår kväll. Fick bara lust att fixa en riktig rockabilly-frisyr :)

Jag igår kväll. Fick bara lust att fixa en riktig rockabilly-frisyr :)

 

Förresten sambon min köpte ett Citrusträd på Lidl ( av alla ställen ;) ) förut, och det är jättemånga små, ätbara clementiner på det! Supergulligt! Men dem är riktigt sura, känns nästan som att äta en citron :/ men men det är så roligt att ha egna, små clementiner hemma i köksfönstret! Känns riktigt lyxigt!

Förresten sambon min köpte ett Citrusträd på Lidl ( av alla ställen 😉 ) förut, och det är jättemånga små, ätbara clementiner på det! Supergulligt! Men dem är riktigt sura, känns nästan som att äta en citron :/ men men det är så roligt att ha egna, små clementiner hemma i köksfönstret! Känns riktigt lyxigt!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>