Pepita vinter-style :)

Pepita vinter-style <3

Förresten... Har jag sagt att jag fullkomligt ÄLSKAR pepita-mönstrat? Vet inte riktigt varför, men fint är det i alla fall!

Förresten… Har jag sagt att jag fullkomligt ÄLSKAR pepita-mönstrat? Minns inte hur och när det började, men fint är det i alla fall!

 

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Pepita vinter-style :)

  1. Pepitamönstrat är fint. Den mössan passar dessutom väldigt fint till ditt långa vackra ljusa hår! Jag tycker det ofta står i böcker när huvudpersonen ska beskrivas, att hon ofta går klädd i pepitarutig kjol… typ!
    Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>