Helgbestyr

Monday, monday…

Hoppas att ni har haft en mysig helg :)

I fredags efter jobbet åkte jag och sambon och besökte min mormor i hennes nya hem på äldreboendet dit hon flyttat. Hon verkade trivas, men som hon sa ”det är ju så litet”, och det kan man ju förstå att hon tycker. Med tanke på att fram tills inte alltför längesedan bodde hon i sitt radhus som är på över 100 kvm, och nu bor hon på 30 kvm. Så självklart känns det litet. Det är ju en stor omställning för henne, och ja, för oss med. Så länge jag kan minnas har mormor bott i radhuset.

Det var så skoj att träffa mormor. Men det är det alltid. Det hade blivit fint i hennes lägenhet, men det kändes lite konstigt och annorlunda att se mormors möbler, saker och foton på en helt annan plats än där man är van vid.

Vi satt och fikade och pratade ett tag innan det blev dags för mormor att äta middag, då vi sa hejdå.

Som ni kanske kommer ihåg fick mormor en kudde med ett stort varg-huvud på i julklapp av mig, och nu hade den oturligt nog glömts kvar på korttidsboendet. Så vi åkte till korttidsboendet för att kolla om den fanns kvar, och det gjorde den! :)

Så vi åkte tillbaka till mormor med kudden, och hon blev så glad! Och det gör ju mig så glad av att se att mormor blev glad :) För det är ju så det är, att får vi våra medmänniskor att må bra, mår ju även vi själva bra :)

I lördags var jag hem till en gammal klasskompis som jag känner från tiden när jag tog mitt lastbilskort. Och det var så skoj att äntligen ses! Vi har pratat om det ända sedan vi gick utbildningen, för ca 5 år sedan. Och nu blev det av. SÅ roligt! Vi satt och fikade och skrattade och hade riktigt trevligt :) och vid 18:30 började jag rulla hemåt för jag och sambon var bortbjudna på middag hos en kompis klockan 20:00, och det tog mig en timme att åka hem. Så jag hann i princip bara hem och vända, men skoj hade vi i alla fall! Och det är ju det viktigaste :)

Och igår, söndag passade vi på att sova ut. Härligt! Det behöver man verkligen. För både kroppen och knoppen :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>