Längtan…

Mitt i veckan! Härligt det är redan onsdag!

Sedan jag kom hem från jobbet har jag pratat i telefon med en nära vän. Vi har bestämt att vi ska åka slalomskidor i en närliggande slalombacke längre fram. Och det ska bli sååå kul! Jag längtar!

När jag var liten, eller ja i princip hela min uppväxt, från ca 3 års ålder till 25 år har jag och familjen åkt skidor en vecka varje år. Och då mestadels uppe i Åre :) Men har även varit i Klövsjö, runtom i Sälen (Stöten, Lindvallen, Hundfjället), Kungsberget, Väsjöbacken… You name it.

Men nu har det inte blivit på ett par år, så jag längtar verkligen! Känns verkligen som att det hör min vinter till. Man känner sig så duktig och framförallt nyttig. Och det är en ganska skön känsla när man kommer hem från en dag i backen. Man är så skönt trött. Trött fysiskt. Som man sällan känner av annars. Och för att inte tala om hur underbart vackert det är med all fjällnatur som finns uppåt. Alla små vindpinade träd vid sidan av slalombackarna. Och om man har tur kanske man får syn på en och en annan ren… :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Längtan…

  1. Det låter helt fantastiskt att åka skidor så, det gjorde jag förut ganska mycket när barnen var små, tyvärr blir det inte lika mycket nu. Men det är precis som du säger, man har en skön trötthet i kroppen efter en dag i slalombacken. Knoppen blir trött av alla intryck, all naturlig frisk luft… Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>