Lugna dagar

 Vilka UNDERBARA LEDIGA VECKOR det har varit! Så borde man alltid ha det :)

Under den här ledigheten har vi, sambon och jag NJUTIT av att ha tid att umgås med varandra, vi har vänt på dygnet något helt otroligt, om jag säger som så att vi har vissa dagar gått och lagt oss samma tid som vi sett våra grannar gå upp 😉 Men vad gör det? Absolut ingenting! Vi är ju lediga :)

Vi har varit ute och gått med vovven, mysiga promenader, vissa promenader har blivit sent på natten. Vi har även åkt ut till mitt lantställe, och det var så mysigt att komma dit och bara vara… Det var ett bra tag sedan vi var där, så det var på tiden minst sagt.

Under ledigheten har vi även varit till Thun´s och handlat. Roligt att komma dit igen, det var också väldigt länge sedan som vi var där.

Den här ledigheten var väldigt behövlig. Det kände både jag och sambon. Nä nu ska vi dricka lite kaffe.

Kram på er

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>