Biobesök med kusinerna

Idag har större delen av dagen spenderats tillsammans med sambon, mina två kusiner och min ena moster, som är här nere och hälsar på, (de bor annars i Dalarna). Vi gick på bio och såg den nya filmen ”Sune på bilsemester”. Den var bra, och underhållande :) Väldigt skoj att hitta på något tillsammans, och det känns som att det var ett tag sedan jag var på bio, det måste varit i höstas när jag och mina andra mostrar såg filmen ”Monica Z” inne i stan.

Efter biobesöket fikade vi hos dem, och bara umgicks :). Så vi var inte hemma förrän närmare 24, tiden går fort när man har roligt :)

Sedan vi kom hem har vi varit ute och gått med vovven i snålblåsten, inget mysigt väder ute inte, och nu sitter jag vid datorn och ordnar med lite bilder.

Nä, ska fortsätta fixa lite grand här. Ha det bra så länge!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>