Annandagsfika!

Idag har vi haft vårat Annandagsfika med släkten, vilket var riktigt lyckat och trevligt. Jag och sambon sprang runt här hemma och städade, och vi hann precis bli klara innan sällskapet anlände. Det var så roligt att min mormor också orkade komma hit. Pappa hade ordnat och donat med mycket mat och godsaker, och jag hade bl.a. bakat ”Pepparkaksrulle med lingon” och ”Chokladglöggkladdkaka”, men med min egen ”touch” i form av smält chokladöverdrag och ”snöflinge-strössel”.

Till att börja med drack vi glögg och åt en massa choklad och annat godis. Sedan bjöds gästerna på risgrynsgröt, ”Farmors-bröd” och olika korvar, såsom chorizo och italiensk salami. Jättegott!

Därefter blev det ”Saffranspannkaka” som sambon har gjort, och den var såå god! Hade inte ätit någon hemmagjord förut, men det var verkligen jättegott!

Och till efterrätt blev det ”Pepparkaksrulle med lingon” och ”Chokladglöggtårta” och kaffe.

Det kändes faktiskt riktigt lyckat alltihop. Alltid lika skoj att träffa släkten och andra människor man tycker om :)

Nu sitter vi inne i vårat mysiga vardagsrum och kollar på tv. Underbart att kunna vända på dygnet, och inte behöva bry sig det minsta om när man måste gå upp. Hoppas att ni haft en mysig jul, med mycket värme, kärlek och god mat. Det känns lite vemodigt att julen är över för det här året, men tack och lov så är den ju återkommande 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>