Handarbete :)

 Jag har börjat med en nygammal syssla, nämligen stickning :)

Det hela började med att sambons mamma och man var uppe hos oss på besök, och hon hade stickat ett par raggsockor till mig, jättefina! Så gulligt :)

Hon hade även tagit med sig stickningen som hon höll på med nu, och frågade om jag ville testa. Det ville jag. Jag har hållit på och stickat lite grand medan mamma levde, hon visade mig hur man gjorde och så. Det var så roligt att sticka igen! Det var riktigt längesedan som jag höll på med det.

Jag känner verkligen hur rofylld jag blir av det. Att arbeta med händerna. Att tillverka någonting. Att se någonting växa fram, bit för bit. Någonting som blir några masker mer för varje gång. Då blir man liksom motiverad att fortsätta också. När man ser resultat av det man gör.

Så det ska till slut bli en svart, luddig halskrage. Ganska stor kommer den bli, känns inget vidare om den sitter åt alltför hårt. Utan lite skönt bylsig sådär.

Perfekt att ha i vinter :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>