Stunder…

Igår innan jobbet hann jag faktiskt äta frukost hemma. Det var så underbart. Att bara få sitta och ta det lugnt, äta frukost i lugn och ro och läsa en tidning. Annars brukar jag nästan aldrig hinna det, utan det brukar bli frukost-on-the-go. I bilen.

Men igår hann jag äta hemma, vilket var så mysigt.

Och igår kväll, när det äntligen var helg på riktigt, och jag satt hemma i soffan, så kände jag att ah helg! Äntligen kan man pusta ut och bara sitta här och bara vara. Helt underbart. Inga måsten, inga krav.

En annan stund på dagen som är så mysig, det är tidigt på lördagsmorgonen, när ingen annan är vaken förutom jag och katten. Och solen lyser in på trägolvet genom fönstren i köket. Och lilla kissekatten som kommer och sätter sig i solstrålarna och lapar sol. Det är liksom våran stund.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>