Helgbestyr!

 Jahapp då var första arbetsdagen avklarad för den här veckan då.. Hoppas ni hade en mysig helg och en bra dag idag :)

Själv så var min helg jättetrevlig och mysig! I lördags e.m./kväll träffade jag två av mina tre mostrar + en kusin till mig. Vi träffades inne i stan på Grand Biograf på Sveavägen. Vi skulle se ”Monica Z”. Och den var bara sååå bra! Jag har inte haft så stor koll på henne, eller hennes musik heller för den delen, men filmen var verkligen jättebra! Och musiken som var i filmen med! :) Så har fått mersmak på hennes musik och tänker köpa soundtracket till filmen när det kommer ut.

Det var ganska så länge sedan som jag var på bio och det var så roligt att uppleva någonting tillsammans med mostrarna och kusinen :) När filmen var slut så gick vi till en jättemysig restaurang på Dalagatan, alldeles i närheten av där Astrid Lindgren bodde. Och där blev vi sittandes säkerligen tre timmar eller nått. Så jag var inte hemma förrän kl. 23 på lördagskvällen.

Och igår söndag, tog vi en rejäl sovmorgon, sisådär till kl. 13 ungefär. Sedan gick vi upp och käkade frulle/frunch och sedan dammsög jag hela övervåningen. Tog sin lilla tid, men det kändes så bra att få det gjort. Gått och dragit på det ett tag, men igår blev det äntligen av. Höll även på och plockade lite här hemma, och så satte vi upp det superhäftiga fågelbordet som jag fick när jag fyllde år i somras. Det blev jättefint! Bakade också en citronkladdkaka, som sambon hade önskat :) Blev även ner till garaget en sväng och satte upp en ”mösskrämma”. Det är en sådan där grej som man sätter i vägguttaget, och som sedan piper då och då i ett väldigt högfrekvent ljud. Vet inte om det är några möss där, men bäst att vara på den säkra sidan :)

Och söndagen avslutades med att pappa kom förbi, och blev bjuden på en väldigt smetig citronkladdkaka… Den råkade stå alldeles för kort tid i ugnen, så det var mer citronsmet än citronkladd hahaha 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>