Vackra, höstliga, vardagslyxiga tisdag!

Hej på er!

Vilka underbara, varma höstdagar vi har! Härligt! Det är så vackert överallt ute nu. Träden skiftar i många olika, fina färger. När solen lyser på björkarna som vi har hemma på tomten ser det ut som de har klasar av guld hängandes. Och när man kommer hem så pulsar man över gräsmattan, men tack och lov inte i snö ännu, utan i en hel massa lönnlöv, eller Kanada-löv som jag kallade det innan jag visste vad löven hette 😛

Igår gjorde jag iordning lite ”vardagslyx” att ha med och äta på jobbet idag :) Man får se till att lyxa till det när man kan. Även om det ”bara” är en ”vanlig tisdag” idag. Det var egenodlade grönsaker såsom; paprika och tomater. Och egenodlade frukter: cantaloupe-melon och äpple. Jättegott och nyttigt! Och väääldigt närproducerat, inte ens 50 meter från vårat hus 😉

Det enda som inte var från vår trädgård var kiwin.

Idag på jobbet var det utflykt som stod på schemat tillsammans med barnen, mysigt! Dem tycker att det är så roligt att komma iväg från gården, precis som även vi tycker!

Arbetsdagen gick fort idag, helt plötsligt var kl. 15:15 och det var dags att åka hemåt :). Jag och sambon var hemma samtidigt, vid 16. Inte så ofta som det händer. Sedan vi kom hem har jag pratat med en nära vän i telefon och bakat en kladdkaka :)

Och imorgon är det redan onsdag. I övermorgon ska jag åka hem till en nära vän direkt efter mitt jobb, därav att jag bakade en kladdkaka idag, det är nämligen bland det godaste vi vet :) 

Oj vad klockan börjar bli mycket, nu tänkte jag gå och göra iordning lite mer ”vardagslyx att ha med till jobbet imorgon :)

Ni får ha´t så bra så länge så hörs vi!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>