Idag har man varit driftig!

 Godkväll på er!

Idag var internet verkligen segt, vet inte hur många försök jag gjorde innan jag kom in… Men sånt får man nästan liksom räkna med när man bor som vi gör, ute på landet… =)

Idag åt vi inte frukost förrän vid 13… Så det blev nog snarare frunch haha. Gott var det i alla fall! Tycker att det är så mysigt att kunna sitta länge tillsammans och äta gott och bara njuta av ledigheten och av varandras sällskap. Vi kan ju aldrig äta frukost på vardagarna, så det gäller ju att passa på när man kan äta tillsammans.

Vilken underbart härlig dag et var idag! Så vackert väder! Jag tog med mig kissekatten ut i koppel, vilket hon verkar tycka är roligt. Tänkte att jag går till vår lant-postlåda för jag skulle lägga på ett brev. Det är dock inte mer än dryga 100 meter dit, men dem 100 meterna tog tid må jag säga… 😉  Väl framme vid postlådan träffade vi ena grannen på vår lilla väg, han var ute på sin tomt (som ligger precis bredvid) och krattade löv. Helt plötsligt kom deras lilla, gulliga kattunge ”Maja” gåendes :) Hon är sååå söt! Och vad gjorde vår katt då?? JO, hon började fräsa åt den lilla… Det är inte för inte som vi kallar våran katt för Fröken Fräs, om ni förstår vad jag menar :-p  Stod och pratade litegrand med grannen innan vi gick tillbaka hemåt igen.

Sedan började jag och sambon kratta löv. Det tog sin lilla tid det med. Men det var så mysigt att vara ute och fixa och dona på tomten. Jag lade en massa löv runt roten och upp mot stammen på mitt lilla plommonträd, så att det inte ska frysa i vinter. Vi var säkert ute närmare en timme tror jag, och trötta blev vi. Inte tror man att det är så jobbigt som det är att kratta löv, men det är det verkligen.

Vi har även fått ordning på all tvätt i tvättstugan. Så skönt! Och sedan när vi kom upp från tvättstugan hade min ena kusin som pluggar utomlands kommit hit :) (men som är hemma för tillfället), så vi fikade och umgicks :) Sedan när han åkte  gick vi ut och promenerade med vovven, alltid härligt att komma ut och gå.

Har även börjat röja nere i källaren, vi har ju vissa planer på att göra om därnere, och för att det ska vara möjligt måste en massa flyttkartonger bort. Så vi skrev innehållsförteckning över flera stycken, och arkiverade kartongerna i ena förrådet.

Har även länge tänkt att jag ska göra iordning alla gamla mediciner, lägga alla gamla burkar i påsar och gå tillbaka med dem till apoteket, så inte dem kommer i orätta händer eller i avloppet. Så det fixade jag också. Det blev nästan 3 (!) påsar… Men så har jag ju ätit medicin sedan 2010-10-08, så lite drygt 3 år.

Och sedan gjorde jag en citronkladdkaka. Mums sa både jag och sambon när vi slickade det sista av smeten ur bunken. Tänkte jag skulle bjuda på den när vi ska hem till en tjejkompis till mig imorgon. Hoppas den går hem :)

Och nu sitter jag här med en smarrig smultrondrink och skriver och lyssnar på musik :) Men det blir nog lite chips och dip vid tv:n alldeles strax tror jag :)

Ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll, och helg!

Kram på er!

Mys-lyx-frukost :) Mys-lyx-frukost!

Tomten innan vi började kratta… Men vackert var det med alla löv. Som en stor, stor matta av löv :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>