Fredag!

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er :) Själv så har jag varit hemma från jobbet sedan i onsdags med förkylning, men idag börjar jag faktiskt må ganska bra. Det känns som om att många är förkylda just nu, min pappa, min ena kompis, en arbetskamrat… Men det är ju dem tiderna nu så. Just nu sitter jag här vid köksbordet med datorn, rockabilly-musiken är på och med min kaffekopp, som jag haft lite kanel i, jättegott! Mys-pysigt! Och snart kommer sambon hem 😀 Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza, alltid lika smarrigt! Då kan man ju liksom ha på precis så mycket (eller lite) ingredienser som man vill :) har för mig att nångång när vi gjorde det hade vi 13 (!) ingredienser på… Det var kanske liiite för mycket hehe. Men gott var det!

En sak som jag tycker är så mysigt är att när sambon har åkt till jobbet, och det bara är jag, vovven och kissekatten hemma, så brukar jag gå upp och sätta mig vid bordet i köket med en kopp kaffe och bara njuta av lugnet och tystnaden. Det känns så mysigt och fridfullt på något sätt. Och om det inte är mulet så brukar sola lysa in genom köksfönsterna, det blir så himla fint ljus inne då. Kissekatten brukar sätta sig i solstrimmorna och njuta :) Det gjorde jag en del under sjukskrivningen.

I helgen blir det bl.a. att mecka med bilen, fixa och dona hemma och träffa en kompis på söndag :) Vad står på erat schema i helgen?

Ha en jättemysig helg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>