Underbara, mysiga, härliga lördag!

Godkväll på er!

Vad länge sedan det var som jag skrev på bloggen, har ju börjat jobba igen efter sjukskrivningen, och det har varit minst sagt fullt upp!

Underbart med helg och lördagkväll :) Njuter av att vara ledig och att vara hemma och umgås med nära och kära :)

Idag kom två kompisar till oss på besök, vilket var jättetrevligt! Och min SUPERSNÄLLA PAPPA har varit här och hjälpt oss med taket på uterummet inför vintern. Så att det är stadigt och hållbart för all snö… Efter det åt vi taco-middag, mums! Alltid lika gott!

Han skulle återkomma imorgon också sa han, så ska vi fortsätta att hamra och spika reglar tills det är klart :) Han är så snäll min pappa.

Jag tänkte även tvätta bilarna imorgon, min och sambons. Det är verkligen dags för det. Och hade också tänkt att plocka ned en massa fina, röda äpplen från äppelträdet som är klara, och eventuellt göra lite äppeljuice eller äppelmos, det blir gott gotti gott gott!

Förresten i tisdags var jag på återbesök till läkaren på KS, och då sa han att jag kunde sluta äta Thacapzol medicinen som jag ätit i tre år nu. Gissa om jag blev glad! Äntligen! Så nu äter jag bara Levaxin medicin, vilket jag måste göra pga. att läkarna var tvungna att operera bort HELA sköldkörteln. Från att som mest ha ätit 7 tabletter om dagen, äter jag nu bara 1 enda tablett :) Känns riktigt bra!

Just ja, idag när jag och hunden var på väg från brevlådan hemåt igen, hörde jag ett litet jamande. Och då vände jag mig om och såg en liten, jättegullig kattunge! Hunden började skälla på den, så jag gick hem med henne, och sedan återvände jag själv, och jamade då några gånger, och då kom den faktiskt fram igen! Den var sååå söt! Den pockade verkligen på min uppmärksamhet, strök sig mot mina ben och ville bli klappad och kliad hela tiden, kunde till och med ta upp den i famnen! Den kan bara ha varit max 3 månader tror jag. Tror det är våra grannars kattunge, men dem var inte hemma, tycker att dem kunde väl låtit den vara inne, istället för att vara ute själv. Inte så säkert för en liten kissekatt. Tror jag måste gå en sväng till brevlådan imorgon också 😉 :)

Nu tänkte jag gå och göra mig en riktig höst-smörgås, nämligen smörstekta trattkantareller på smörgås…mmm :) Det hör hösten till!

Ha en jättemysig lördagskväll!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Underbara, mysiga, härliga lördag!

 1. Hej Jessica,
  Vad fin blogg du har!!
  Tack för att du bjöd in mig att läsa!!
  Du skriver så fint och bra!!
  Ha en riktigt fin helg, vi ses nästa lördag, det skall bli trevligt!!
  Kram/
  Moster Bitte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>